keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Kuvatta,...

...koska typerä kamera teki lakon. Oikeudenmukaisuuden nimissä on tosin myönnettävä, että vika on käyttäjässä, joka antaa ensin akun tyhjentyä eikä sitten muista minne on siivonnut piuhat...

Silti oli pakko tulla hehkuttamaan, että sain kuin sainkin hameeni kootuksi. Ja siitä taisi tulla aika kiva, yksinkertainen ja siksikin mieleinen.

Ja sitten sain postia. Minä, joka muutenkin tuskailen lanka-arkkuni ylitsepursuilua, käväisin SecretWoolin tammialessa. Ja tuttuun tapaan pikaisesti tänään tulivat maanantaina maksamani langat: ihana tummanoranssi Cascade220 (väri 9463) aikoo muotoutua joksikin houkuttelevaksi itselle (vaihteeksi ;)) ja kokeeksi mukana tulleet pari kerää Cloud villa/angora -lankaa saattavat vielä kaivata seuraa, koska tumma violetti väri on aika hurmaava. Siitä voisi tehdä jotakin mukavaa ensi jouluksi pukinkonttiin, itsellenihän väri ei sovellu. (Ei, en yleensä todellakaan suunnittele tammikuussa joululahjoja, mutta voisihan sitä yrittää aloittaa hieman aikaisemmin tänä vuonna, ettei tarvitse taas aattona lopetella viimeisiä lahjoja!)

Ihan kuin ei muutenkin olisi jo tarpeeksi neuleita keskeneräisinä, aloitin sitten sormikkaat junaneuleena tänään. Eihän yhteensä paria tuntia voi istua junassa, jos ei tee jotakin. Eikä villapuseron tekelettä kai kukaan viitsisi raahata mukana. Eli oli ihan pakko aloittaa uusi juttu, kun ei tuo Xie-huivikaan oikein sovellu jatkuvasti laukkuun survottavaksi ja sieltä taas ulos kiskottavaksi.

Huomenna sitten taas kuvien kanssa, jos onnistun paikantamaan laturin ja piuhat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti