keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Kotona käymässä

Kuten otsikkokin kertoo, olen kotona vain käymässä. Eilen illalla myöhään kotiuduin mökiltä, huomenna aamulla tarkoitus on vielä lähteä reissuun ennen ensi maanantaina jälleen aloitettavia töitä. Pesukone on ahkeroinut ja kirjastossakin oli pakko käydä, kun toinen mökillä mukana olleista kirjoista erääntyi jo eilen eikä sitä voinut uusia.

Neulonut olen ihan hurjan vähän. Ei ole ollut aikaa eikä halujakaan. Jotenkin en osaa neuloa helteessä auringossa istuskellessani, vaikkei siinä mökin terassilla mitään muuta tekisikään... :) Mutta ohuetkin neuleet tuntuvat liian paksuilta ja lämpimiltä, kun lämpömittari näyttää hellelukemia. Ja muutenkin on tuntunut mielekkäämmältä käyttää aikansa vähän kausiluontoisempiin touhuihin:


Vadelmapuskissa tuli rämmittyä useaankin otteeseen. Marjoja on tosi paljon tänä vuonna ja ne ovat isoja ja puhtaita. Myös mustikoita on tullut poimittua useita litroja, jostain syystä niistä ei tosin ole kuvaa.

Näitä kaunokaisia (myös muutama ihan kunnolla kypsä) oli niin vähän, että söimme ne suoraan suolta. Mitä niitä turhia säästelemään, jos saalis pieneltä suolta jäisi vain desiin tai kahteen... Raakileitakaan ei ollut paria hassua enempää, joten turha sinne on enää mennä kuikuilemaan lakkojen perään. Saatiinpahan kuitenkin edes kerran suu makeaksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti